Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: سالانه حدود ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در استان تولید و توزیع می‌شود.

سالانه ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در کردستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، سید مادح حسامی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید سالیانه گوشت شترمرغ استان را حدود ۲۰۰ تن برشمرد و گفت: در استان کردستان ۴ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ قطعه فعال بوده که ۳ واحد آن در شهرستان بیجار در زمینه پروار فعالیت دارند و ۱ واحد دیگر در دهگلان در زمینه مولد و پرورشی فعال است.

حسامی با بیان اینکه در حال حاضر واحد دهگلان جز واحد‌های نمونه استانی در منطقه غرب کشور و از بهترین واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: گوشت شترمرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استان‌ها از جمله تهران و قزوین ارسال می‌شود.

او با اشاره به اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان افزود: یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان افزایش تعداد واحد‌های پرورش شتر مرغ است که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامه‌ها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید