بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم در کردستان تولید شد

بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم در کردستان تولید شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از تولید بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم در سال زراعی جاری خبر داد و گفت: از این مقدار ۲۸۰ هزار تن به صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، محمدفرید سپری رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان، اظهار کرد: در سال زراعی جاری (۱۴۰۰-۱۳۹۹)، ۵۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم دیم و ۳۲ هزار و ۵۰۰ هکتار هم به کشت گندم آبی اختصاص پیدا کرد.

وی اضافه کرد: پیش بینی شده بود ۱۴۵ هزار و ۳۰۶ تن گندم در اراضی آبی و ۳۷۶ هزار و ۲۸۵ تن گندم در اراضی دیم استان تولید شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه برداشت و خرید تضمینی گندم در استان به پایان رسیده است، گفت: برآورد میزان تولید گندم در استان محقق شده و بیش از ۵۰۰ هزار تن از این محصول تولید شده است.

سپری اعلام کرد: ۲۸۰ هزار و ۲۲۵ تن گندم مازاد برنیاز کشاورزان در استان به طور تضمینی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه ۲۲ هزار تن بذر گندم هم در استان خریداری شده است، افزود: سالانه ۹۰ هزار تن بذر برای کشت گندم در استان مورد نیاز است که بخش زیادی از آن از بذور خودمصرفی کشاورزان تامین می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید