Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان

سپری گفت: در سه ماهه اول امسال 11 هزار و 337 تن مرغ کشتار شده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل 62 درصد افزایش داشته است.

افزایش 11 درصدی جوجه ریزی در کردستان

به گزارش خبرنگار ایانا از کردستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان، در پنجمین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در استان کردستان گفت: در سه ماهه اول امسال 11 هزار و 337 تن مرغ کشتار شده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل 62 درصد افزایش داشته است.

محمدفرید سپری با بیان اینکه در فروردین ماه امسال 4 میلیون و 119 هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته 18 درصد رشد داشته است، اظهار کرد: در اردیبهشت ماه نیز با 3 میلیون و 863 هزار قطعه جوجه ریزی، رشد 19 درصدی نسبت به مدت زمان مشابه را شاهد بودیم اما در خرداد امسال نسبت به مدت زمان مشابه خرداد ماه سال قبل 6 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در مجموع میزان جوجه ریزی در سه ماهه اول امسال به نسبت سه ماهه اول سال گذشته در استان، 11 درصد افزایش داشته است، افزود: طی سه ماهه اول امسال 2 میلیون و 506 هزار و 503 قطعه مرغ زنده و 371 هزار و 316 کیلوگرم لاشه مرغ از کردستان به سایر استان ها صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: تنظیم بازار استان در اولویت اول مدیریت سازمان جهاد کشاورزی است و خوشبختانه به غیر از یکی دو روز، مشکلی در تامین مرغ در سطح استان نداشتیم.

سپری یادآور شد: 110 تا 120 تن لاشه مرغ نیاز روزانه استان است که خوشبختانه این عدد در این استان طی این روزها رقم قابل توجهی رشد داشته است.

وی بیان کرد: در فروردین ماه 3 هزار و 592 تن با 32 درصد افزایش، اردیبهشت ماه 3 هزار و 685 تن با 66.5 درصد افزایش و در خرداد نیز 4 هزار و 60 تن با نزدیک به 100 درصد افزایش در استان کشتار مرغ انجام شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید