Iranian Agriculture News Agency

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز برداشت محصول پیاز از سطح 680 هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.

برداشت پیاز در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایانما در استان چهارمحال و بختیاری، محسن مهدوی گفت: در هر هکتار زمین کشاورزی چهارمحال و بختیاری به طور متوسط 60 تن پیاز برداشت می‌شود.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش ‌از40 هزار تن محصول پیاز سفید و قرمز دراستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مهدوی استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب، تاریخ کشت به‌موقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول عنوان کرد.

وی ادامه داد:بیشترین سطح زیر کشت محصول پیاز در شهرستا‌های بروجن، کیار و شهرکرد می باشد

مهدوی تصریح کرد : محصول پیاز تولیدی به استان‌های همجوار از جمله خوزستان و اصفهان ارسال می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید