Iranian Agriculture News Agency

اعضای هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی از کارخانه شهد زاگرس چهارمحال و بختیاری بازدید کردند.

حضور  یاوران تولید در کارخانه تولید مالت جو چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری،اعضای هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی متشکل از باقری، اسلامیان و تأسلی از کارخانه شهد زاگرس بازدید کردند.

 این کارخانه قطب اصلی  تولید مالت به عنوان پیش ساز اصلی نوشیدنی ها از جمله دلسترهای موجود در کشور است.

 طی این بازدید ضمن گفتگو با مدیر کارخانه مهندس رسمتی و کارشناسان این واحد تولیدی خانم ختوان و مهندس بروجنی در رابطه با فرایند تولید محصولات مانند عصاره مالت و فرآورده های جانبی  آن توضیح جامعی داده شد.

محصولات اصلی کارخانه شامل عصاره مالت، پودر عصاره و محصولات جانبی آن شامل تفاله حاصل از عصاره گیری، ریشه و جوانه جو و گندم و ضایعات بوجاری شامل پوسته جو و سایر دانه های همراه با آن هستند که همگی قابل استفاده در تغذیه دام هستند.

برخی از این محصولات را می توان به عنوان مکمل و یا حتی درمان حمایتی در دام سنگین، سبک و طیور و زنبور عسل استفاده نمود که پیشنهاداتی توسط اعضای هئیت علمی مرکز در این خصوص ارایه شد

 طی رایزنی انجام شده مقرر شد پس از تکمیل پیشنهادات در رابطه با کارایی استفاده از محصولات کارخانه در پرورش دام و طیور، پروژه تحقیقاتی با حمایت کارخانه اجرا و سپس در دامداری ها ترویج شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید