Iranian Agriculture News Agency

دانش پژوهان دانشگاه شهرکرد تولید کشت سیب زمینی بذری را به مرحله تجاری رساندند.

تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک در شهرکرد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، رحیم برزگر عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: بعد از یک سال تحقیق و با کمک مرکز نوآوری این دانشگاه، تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک انجام شد.

او افزود: وابستگی کشور به هزار تن غده سیب زمینی سبب شده تا این پژوهش کاربردی شود.

برزگر با بیان اینکه روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید می‌شود اضافه کرد: در این روش در هر مترمربع هزار غده برداشت می‌شود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
 
وی ادامه داد: میزان مصرف آب و غذا در این روش کمتر از ۵ درصد است و کمترین هدر رفت آب را دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید