Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: پرتودهی فرایندی است که در آن موادغذایی برای کُشتن باکتری‌های بیماری‌زا، قارچ‌ها، انگل‌ها و حشرات و افزایش مدت زمان ماندگاری از طریق حذف میکروارگانیسم‌های عامل فساد در معرض تابش یونیزه‌کننده اشعه قرار می‌گیرد.

ضرورت استفاده از پرتو دهی گاما برای محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، ذبیح‌الله غریب، با اشاره به مزایای پرتودهی روی محصولات کشاورزی و موادغذایی بیان کرد: ثابت نگهداشتن کیفیت موادغذایی در مدت زمان‌های طولانی، کنترل و یا به تاخیر انداختن جوانه‌زنی گیاهان و کنترل ارگانیسم‌های عامل فساد محصولات از جمله مزایای این روش است.

وی با بیان اینکه پرتودهی به طور معمول تغییری در دمای محصولات ایجاد نمی‌کند، تصریح کرد: زمان ماندگاری محصولات با حذف عوامل ایجادکننده فساد و خرابی محصول انجام می‌شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پرتودهی بیشتر برای محصولاتی که قابلیت صادرات دارند، استفاده می‌شود به همین دلیل بیشتر استان‌هایی که محصولات کشاورزی را صادر می‌کنند از این روش استفاده می‌کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید