Iranian Agriculture News Agency

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از ذخیره‌سازی ۳۰۰ تن گوشت قرمز در استان خبر داد و گفت: تا پایان سال این میزان ذخیره‌سازی به ۶۰۰ تن می‎رسد.

ذخیره‌سازی 600 تُن گوشت قرمز تا پایان سال

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، محمدرضا رئیسی از ذخیره‌سازی ۳۰۰ تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تا پایان سال این میزان ذخیره‌سازی به ۶۰۰ تن می‎رسد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: در راستای تأمین گوشت مرغ شب عید نیز میزان جوجه‌ریزی در استان ۲۵ درصد افزایش یافته این در حالی است که میانگین افزایش جوجه‌ریزی در کشور ۱۷ درصد است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت قرمز در استان روند نزولی به خود گرفته و مشکل خاصی در این رابطه وجود ندارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید