رکورد برداشت انگور در چهارمحال و بختیاری ۷۰ تن در هکتار است
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کیفیت محصولات باغی استان گفت: میانگین برداشت انگور در تاکستانهای این استان ۱۲.۵ تُن در هر هکتار است و در شهرستان کیار بهویژه شهر گهرو رکورد برداشت انگور تا ۷۰ تُن در هکتار وجود دارد.

به گزارش خبرنگارایانا در چهارمحال وبختیاری، ابراهیم شیرانی در نخستین جشنواره انگور چهارمحال و بختیاری به میزبانی گهرو در شهرستان کیار تاکید کرد: هماکنون چهار هزار و ۲۰۰ هکتار تاکستان در استان وجود دارد که رقم قالب در این تاکستانها انگور عسگری است.
شیرانی به برداشت انگور در تاکستانهای چهارمحال و بختیاری از دهه سوم شهریورماه تا اواخر مهرماه هر سال اشاره و بیان کرد: براساس پیشبینیهای انجام شده امسال افزونبر ۵۰ هزار تُن انگور از تاکستانهای استان برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
وی یادآور شد: بیشتر انگور تولیدی در تاکستانهای چهارمحال و بختیاری تازهخوری و قسمتی به استانهای دیگر کشور صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به تبدیل بخشی از انگور تولیدی در تاکستانها به کشمش و شیره یادآور شد: سالانه ۱۰ هزار تُن از انگورهای این استان در کارخانه کنسانتره گهرو شهرستان کیار مصرف میشود.
وی تازهخوری انگور را یکی از مشکلات عمده در تولید این محصول دانست و گفت: سرشاخهکاری، اصلاح و احیای باغهای انگور بهمنظور تولید رقمهای بازارپسند و زودباردهتر در دستور کار این سازمان قرار دارد.
شیرانی خاطرنشان کرد: کشت رقمهای دیم انگور در زمینهای شیبدار چهارمحال و بختیاری با هدف افزایش تولید و محصول باکیفیتتر براساس ارقام اصلاحی در حال پیگیری و انجام است.
وی افزود: توسعه باغات انگور در مناطق گرم چهارمحال و بختیاری مانند شهرستانهای اردل، لردگان، فلارد و خانمیرزا در دستور کار قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید