مساعدت ۱۴۰ میلیون ریالی از سوی کارمندان جهاد کشاورزی نهاوند به آسیب دیدگان کرونا

مساعدت ۱۴۰ میلیون ریالی از سوی کارمندان جهاد کشاورزی نهاوند به آسیب دیدگان کرونا

​مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی نهاوند گفت: کارمندان جهاد کشاورزی نهاوند با کمک خیران در دو مرحله اقدام به خرید ۷۰سبد کالا به ارزش ۱۴۰ میلیون ریال برای نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا به علت بیکاری توزیع کردند.

به گزارش خبرنگار ایانا در همدان حجت اسلام و المسلمین رسول ترکاشوند افزود: در مرحله اول با جمع آوری ۱۰۰میلیون ریال ۵۰بسته سبد غذایی شامل مرغ، برنج، پنیر، روغن، شکر، ماکارونی و رب گوجه تهیه و بین نیازمندان آبرومند توزیع شد.

مسئول دفتر نهاد نماینده، ولی فقیه در جهاد کشاورزی نهاوند بیان کرد: کارمندان جهادگر این اداره در دو مرحله ۷۰خانواده بی بضاعت را شناسایی و سبد کالا را تحویل آن‌ها دادند.

حجت الاسلام ترکاشوند گفت: در مرحله دوم هم ۲۰ سبد کالا شامل تن ماهی، روغن، پنیر، ماکارونی، سویا، رب گوجه فرنگی و برنج به ارزش ۴۰میلیون ریال خریداری و بین نیازمندان توزیع شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید