Iranian Agriculture News Agency

رهاسازی ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی در همدان

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در راستای توسعه شیلات و آبزی پروری و به‌منظور استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی، ۱۰۰هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی در منابع آبی استان رها سازی شد.

رهاسازی ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی در همدان

به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، احمد بختیاری، افزود: در راستای توسعه شیلات و آبزی‌پروری و به‌منظور استفاده دومنظوره و بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی موجود و با توجه به بارش‌های نسبتاً مناسب فصل بهار و افزایش سطح آبگیری سدهای خاکی، آبگیرها و آب‌بندان‌ها در سطح استان، مدیریت شیلات استان همدان با استفاده از اعتبارات عمرانی طرح توسعه آبزی‌پروری تعداد ۱۰۰ هزار قطعه انواع بچه ماهیان گرم آبی از مراکز تکثیر و پرورش استان گیلان خریداری و در منابع آبی استان رهاسازی کرد.

وی ادامه داد: این بچه ماهی‌های آب گرم در ۸۵ استخر دومنظوره ذخیره آب و ۱۶ منابع آبی طبیعی و تیمِ طبیعی استان با مشارکت متقاضیان و کشاورزان علاقه‌مند رهاسازی شده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان تأکید کرد: برای تأمین بخشی از هزینه خرید و حمل‌ونقل و رهاسازی این تعداد بچه ماهی و فعال کردن این تعداد استخر و منابع آبی حدود چهار هزار میلیون ریال از اعتبارات عمرانی شیلات استان تأمین و پرداخت‌شده است.

وی یادآور شد: در سال جاری تعداد ۲۵۰ استخر خرد گرم آبی و منابع آبی فعال هستند که پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت هزار و 100 تن انواع ماهیان گرم آبی علی‌الخصوص کپور معمولی و آمور برداشت و به بازار عرضه شود.

بختیاری یادآور شد: همچنین مدیریت شیلات استان جهت آشنایی علاقه‌مندان و پرورش‌دهندگان ماهی گرم آبی از ابتدای سال جاری اقدام به برگزاری چهار دوره آموزشی ترویجی اصول پرورش ماهیان گرم آبی در استخرهای ذخیره آب و منابع آبی به تعداد ۲۰۰ نفر روز کرده است.

۶ هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهی در مزارع سرد آبی و گرم آبی استان همدان در سال گذشته تولید شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید