Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

علی باقرزاده همایی در جلسه مشترک با رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان ضمن تاکید بر تولید محصول سالم گفت: کشت دیم درمناطع مستعد باید در دستور کار قرار گیرد.

توسعه کشت دیم  بهره‌وری آب را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرنگار ایانا از هرمزگان، رئیس سازمان جهادکشاورزی تصریح کرد: باید محصول سالم تولید و در اختیار عامه مردم قرار گیرد.

وی افزود: فعالیت های آموزشی و ترویجی در این زمینه باید افزایش یابد و کشاورزان را ترغیب به تولید محصولات سالم کنیم.

علی باقرزاده همایی بیان کرد: به دلیل محدودیتی که در منابع آبی داریم باید به سمت کشت های نوین و همچنین تغییر الگوی کشت حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از راه های افزایش بهره وری از آب، توسعه کشت دیم در مناطق مستعد است.

این مقام مسئول گفت: در زمینه توسعه کشت های نوین مرکز تحقیقات با ظرفیت هایی که در اختیار دارد؛ می تواند محرک خوبی باشد.

این مقام مسئول در پایان بیان داشت: کشت ها باید به گونه ای برنامه ریزی گردد که متناسب یا اقلیم منطقه هدف باشد و تمام مباحث مربوط به محیط زیست، بازار و سایر شرایط لازم برای تولید محصول رعایت شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید