Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: سالانه 53 هزار تن شیر و 6 هزار و 600 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی ده هزار میلیارد ریال در این شهرستان تولید می شود.

ارزش 10 هزار میلیاردی تولیدات دامی ساری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پورفلاح از تولید 53 هزار تن شیر و 6 هزار و 580 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی ده هزار میلیارد ریال در شهرستان ساری خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: این شهرستان با داشتن 735 هزار و 345 واحد دامی در تامین سبد غذایی مردم استان نقش به سزایی دارد.

این مسوول بیان کرد: واحدهای دامی این شهرستان شامل 65 هزار راس دام سنگین و 365 هزار و 900 راس دام سبک است.

پورفلاح با اشاره به نقش مهم صنایع تبدیلی در توسعه دامپروری، گفت: پنج ایستگاه جمع آوری شیر، چهار واحد کارخانه خوراک دام و 6 واحد کارخانه لبنی در این شهرستان فعال است که با توجه به ظرفیت های موجود، مستلزم نگاه ویژه به توسعه صنعت فرآوری و بسته بندی در این بخش با توجه به ارزش افزوده آن است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید