Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: سالانه 14 تن گوشت، یک هزار و 300 قطعه جوجه و یک هزار و 100 عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می شود.

تولید سالانه 14 تن گوشت شترمرغ در آمل

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید حسین اسلامی با بیان اینکه اینکه شهرستان آمل دارای 400 قطعه شترمرغ بوده که 60 قطعه آن مولد و 345 قطعه دیگر پرواری است، افزود: سالانه  14 تن گوشت، یک هزار و 300 قطعه جوجه و یک هزار و 100 عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شترمرغ‌ها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند، افزود: پرهای شتر مرغ کاربرد زینتی و پوشاک دارد و پوست آن‌ها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآورده های پرورش شتر مرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه ای از جمله سیاست های راهبردی جهاد کشاورزی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید