Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید سالانه 9 هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد

تولید سالانه 9 تن گوشت قرمز در آمل/توزیع 12 هزار تنی نهاده دامی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید حسین اسلامی با اشاره به اینکه سالانه 9 هزار تن گوشت قرمز در دامداری‌های شهرستان آمل تولید و روانه بازار مصرف می شود، اظهار کرد: آمل رتبه دوم تولید گوشت قرمز و 4/11 درصد تولید استان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان دارای 359  هزار رأس دام سبک و 86 هزار و 500 راس دام سنگین است.

وی ادامه داد: به منظور حمایت از بخش تولید دامی امسال 12 هزارتن نهاده های دامی شامل، کنسانتره، جو، سبوس، ذرت و سویا بین دامداران آملی توزیع شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید