Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: از ابتدای شهریور ماه امسال تاکنون 330 تن مرغ گرم آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.

تولید 330 تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در گلوگاه

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهدی باباجانی با بیان اینکه شهرستان گلوگاه دارای 45 واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: از ابتدای شهریور ماه امسال تاکنون 157 هزار قطعه مرغ از مرغداری های این شهرستان به کشتارگاه ها ارسال شد.

وی افزود: از این تعداد، 330 تن مرغ گرم آماده طبخ تولید و به بازار داخل و خارج استان (تهران) ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر، مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می شود، بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است.

وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب روی بسته بندی کشتارگاه‌ها الزامی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید