Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی نور اعلام کرد؛

مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید 6 هزار و 880 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی یک هزار و 500 میلیارد ریال در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

تولید 6800 تن گوشت سفید در نور/ ارزش اقتصادی 1500 میلیاردی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه شهرستان نور دارای 80 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت دو میلیون قطعه در هر دوره است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون، 3 میلیون و 270 هزار قطعه جوجه ریزی در این واحدها انجام شد.

وی افزود: میزان مرغ زنده تولیدی در 5 ماه اول امسال در این شهرستان 8 هزار و 830 تن بود که پس از ارسال به کشتارگاه های استان، به 6 هزار و 880 تن گوشت سفید قابل طبخ تبدیل و روانه بازار مصرف شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور تصریح کرد: ارزش اقتصادی مرغ تولیدی در این شهرستان یک هزار و 500 میلیارد ریال است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید