Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید سالانه 8 هزار و 300 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد

تولید سالانه 8300 تن گوشت قرمز در آمل/توزیع 9 هزار تنی نهاده دامی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید حسین اسلامی با بیان اینکه سالانه 8 هزار و 300 تن گوشت قرمز در دامداری های شهرستان آمل تولید و روانه بازار مصرف می شود، گفت:  آمل رتبه دوم تولید گوشت قرمز و 4.11 درصد تولید استان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 86 هزار راس دام سنگین است.

وی ادامه داد: به منظور حمایت از بخش تولید دامی در سال جاری، ۹ هزار تن نهاده های دامی شامل کنسانتره، جو، سبوس و ذرت بین دامداران آملی توزیع شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید