Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن:

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 850 تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان در سه ماهه اول امسال خبر داد.

850 تن گوشت سفید در تنکابن تولید شد/ فعالیت 30 مرغداری گوشتی
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی با اشاره به میانگین چهار دوره ای جوجه‌ریزی سالیانه در مرغداری‌های شهرستان تنکابن، گفت: در حال حاضر 29 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 926 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن تاکید کرد: نظارت مستمر و دقیق بر این واحد‌های تولیدی می‌تواند در بهبود وضعیت مرغداری‌ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه 3 ماهه نخست امسال، 850 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد، گفت: شهرستان تنکابن دارای 30 واحد مرغ گوشتی است و پیش بینی می شود تولید گوشت سفید این شهرستان به 5 هزار تن در سال برسد. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید