Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سه ماه نخست امسال 2 هزار و 84 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 540 میلیارد ریال در بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

تولید 540 میلیاردی گوشت مرغ در بابل

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی‌گل‌زاده اظهار کرد: سه ماه نخست امسال دو هزار و 84 تن گوشت سفید در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: ارزش اقتصادی تولید گوشت سفید این شهرستان در این مدت، 540 میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: گوشت سفید سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف ازجمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B و به ویژه سلنیوم است که یکی از اجزای بسیار مهم واکنش ‌های متابولیک در بدن محسوب و شامل متابولیسم هورمون های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی در بدن است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل، قوی کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر، سلامت قلب و عروق را از دیگر خواص گوشت مرغ برشمرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید