Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: فروردین ماه امسال 390 تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداری های این شهرستان تولید شد.

تولید 390 تن گوشت مرغ در محمودآباد

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمد هادی‌زاده با بیان اینکه شهرستان محمودآباد دارای 53 واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: فروردین ماه امسال 488 تن مرغ زنده و 390 تن مرغ گرم آماده طبخ در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: اکنون قیمت مصوب تعیین شده برای مرغ زنده 17 هزار و 100 تومان نرخ مناسبی است که هزینه های تولید را پاسخ می‌دهد.

هادی زاده اظهار داشت: فروردین ماه امسال 221 هزار قطعه جوجه ریزی در 9 واحد مرغداری این شهرستان صورت گرفته است.

این مقام مسوول افزود: با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می شود بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.

وی در پایان با بیان اینکه بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مرغ بر روی بسته بندی در کشتارگاه‌ها الزامی است. افزود: مصرف 100 گرم گوشت مرغ، حدود 60 درصد نیاز بدن به پروتئین را تامین می کند. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید