Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چالوس از تولید سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

تولید سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در چالوس

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، یزدانقلی خزایی پول با اشاره به فعالیت واحدهای دامی در شهرستان چالوس، اظهار کرد: سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید می شود.

خزایی با بیان اینکه این شهرستان دارای یک هزار و 700 دامدار است، افزود: 4 هزار راس گوساله پرواری، 925 راس بره پرواری و 4 هزار و 500 راس گوسفند داشتی در این شهرستان پرورش داده می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چالوس گفت: این مدیریت همواره در نظر دارد با فراهم کردن بستر لازم در حوزه زیرساخت و تامین نهاده های دامی و حمایت از عشایر منطقه، جمعیت دامی را در این شهرستان افزایش دهد.

وی تصریح کرد: تولید گوشت قرمز قدمتی دیرینه دارد و همواره در سبد غذایی اقشار مختلف قرار می گیرد. این ماده غذایی سرشار از پروتئین، آهن، روی، سلنیوم و انواع ویتامین هاست. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید