Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی جویبار:

مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: 12 هزار و 500 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

12 هزار تن گوشت سفید در جویبار تولید شد/ اشتغال مستقیم 3600 نفر
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، غلامرضا سعیدی مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه از ابتدای امسال‌ تا پایان مهرماه برای 240 واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار مجوز 5 میلیون و 42 هزار و 720 قطعه جوجه ریزی صادر شد، گفت: با این تعداد جوجه ریزی 12 هزار و 500 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست به‌طوری‌که این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهره‌بردار در زمینهٔ دام و طیور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه این شهرستان دارای 240 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 18 هزار و 623 تن است، افزود: جویبار 6.8 درصد سهم‌ تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.

سعیدی اضافه کرد: این شهرستان، 352 هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و 935 تن گوشت قرمز و 24 تن شیر خام معادل چهار درصد تولید استان را در اختیار دارد.

وی در پایان گفت: 3 هزار و 665 نفر به‌طور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید