Iranian Agriculture News Agency

6 ماهه اول امسال انجام شد؛

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن گفت: 6 ماهه امسال 4 هزار و 875 تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان تولید شد.

تولید 4800 تن گوشت سفید در تنکابن

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی با بیان اینکه میانگین جوجه‌ریزی سالانه در مرغداری‌های شهرستان تنکابن، چهار دوره است، گفت: در حال حاضر 29 واحد مرغ گوشتی این شهرستان برای یک میلیون و 950 هزار قطعه جوجه ریزی در سامانه سماصط ثبت نام کردند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن تاکید کرد: نظارت مستمر و دقیق بر این واحد‌های تولیدی می‌تواند در بهبود وضعیت مرغداری‌ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

کاویانی بیان کرد: 6 ماهه اول امسال چهار هزار و 875 تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 30 واحد مرغ گوشتی است، پیش بینی کرد تا پایان امسال 7 هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید