سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل خبر داد

جذب 100 میلیاردی تسهیلات رونق تولید در بابل

جذب 100 میلیاردی تسهیلات رونق تولید در بابل

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل گفت: از ابتدای امسال تاکنون 6 نفر از متقاضیان طرح های بسته رونق تولید 105 میلیارد ریال تسهیلات بهین یاب گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی‌گل‌زاده گفت: برای بهره ‎مندی واحد‌های تولیدی بخش کشاورزی از تسهیلات بسته رونق تولید، از ابتدای امسال تاکنون ‎26 نفر از متقاضیان طرح‌های بسته رونق تولید برای برخورداری از 60 میلیارد و 920 میلیون ریال تسهیلات بهین یاب به بانک های عامل معرفی شدند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: تاکنون 6 نفر از این متقاضیان از 105 میلیارد و 440  میلیون ریال تسهیلات بسته رونق برخوردار شدند. 

به گفته علی‎گل‌زاده، متقاضیان باید با مراجعه به آدرس اینترنتی سامانه بهین یاب behinyab.ir در بخش تامین مالی و ثبت نام در این سامانه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ مراجعه تا پس از بررسی طرح‌ها و احراز شرایط اخذ تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی و از این منابع بهره مند شوند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید