Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل خبر داد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه 25 هزار و 917 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

تولید 25 هزار تن گوشت سفید در بابل/ گردش مالی سه هزار میلیاردی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی‌گل‌زاده گفت: سالانه 25 هزار و 917 تن گوشت سفید به ارزش ناخالص 3 هزار و 110 میلیارد ریال در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: تولید گوشت سفید در این شهرستان نسبت به تولید استان 9.5 درصد است. 

وی با اشاره به اینکه میزان مصرف گوشت سفید تولیدی در این شهرستان 13 هزار و 554 تن است، افزود: ظرفیت صادرات گوشت سفید به خارج از این شهرستان 12 هزار و 363 تن است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

وی تصریح کرد: مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر، سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید