Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابل:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سه ماه نخست امسال دو هزار و 28 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی یک هزار و 825 میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

دو هزار تن گوشت قرمز به ارزش 1800 میلیارد در بابل تولید شد

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید احمد طاهری از تولید دو هزار و 28 تن گوشت قرمز در شهرستان بابل در سه ماه نخست امسال خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز تولیدی را یک هزار و 825 میلیارد ریال اعلام کرد.

طاهری افزود: شهرستان بابل دارای 99 هزار و 887 راس دام سنگین و 210 هزار و 687 راس دام سبک است.

وی بیان کرد: گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده و مترشح باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی خشک و یا چروکیده بودن آن است، عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد، از علائم فساد گوشت می توان به بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت است.

طاهری تصریح کرد: رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است، کمرنگ بودن گوشت ممکن است علامت کم خونی و بیماری مزمن دام کشتاری باشد و پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت علامت عدم خروج کامل خون در هنگام ذبح بوده که خود از علائم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب دار یا مرگ دام قبل از کشتار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید