مدیر جهاد کشاورزی بابل:

دو هزار تن گوشت قرمز به ارزش 1800 میلیارد در بابل تولید شد

دو هزار تن گوشت قرمز به ارزش 1800 میلیارد در بابل تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سه ماه نخست امسال دو هزار و 28 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی یک هزار و 825 میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید احمد طاهری از تولید دو هزار و 28 تن گوشت قرمز در شهرستان بابل در سه ماه نخست امسال خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز تولیدی را یک هزار و 825 میلیارد ریال اعلام کرد.

طاهری افزود: شهرستان بابل دارای 99 هزار و 887 راس دام سنگین و 210 هزار و 687 راس دام سبک است.

وی بیان کرد: گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده و مترشح باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی خشک و یا چروکیده بودن آن است، عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد، از علائم فساد گوشت می توان به بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت است.

طاهری تصریح کرد: رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است، کمرنگ بودن گوشت ممکن است علامت کم خونی و بیماری مزمن دام کشتاری باشد و پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت علامت عدم خروج کامل خون در هنگام ذبح بوده که خود از علائم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب دار یا مرگ دام قبل از کشتار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید