Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل:

جوجه ریزی 4.6 میلیون قطعه‌ای در آمل/ افزایش 24 درصدی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از افزایش ۲۴ درصدی جوجه‌ریزی در این شهرستان طی دو ماه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

جوجه ریزی 4.6 میلیون قطعه‌ای در آمل/ افزایش 24 درصدی
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهرداد فولاد بیان کرد: برای تامین امنیت غذایی مردم و تنظیم بازار از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار میلیون و 588 هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان آمل انجام شد.

وی افزود: این تعداد جوجه ریزی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از یک میلیون و 100 هزار قطعه افزایش و رشد 24 درصدی داشت.

مدیر جهاد کشاورزی آمل خاطرنشان کرد: با این تعداد جوجه‌ریزی بیش از 11 هزار و 472 تن گوشت سفید استحصال می‌شود.

وی با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال دو میلیون و 384 هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، گفت: 259 واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت پنج میلیون و 500 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.

 

خبرنگار: محمد تقی طاهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید