سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل:
تولید 2500 تن گوشت سفید در بابل/ارزش اقتصادی 2000 میلیاردی
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل از تولید دو هزار و 580 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی دو هزار و 64 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن آهنگری با اشاره به جوجه ریزی یک میلیون و 376 هزار و 265 قطعهای در مرغداریهای شهرستان بابل، گفت: مهرماه امسال دو هزار و 580 تن گوشت سفید در مرغداریهای این شهرستان تولید شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه ارزش اقتصادی این مقدار گوشت تولیدی دو هزار و 64 میلیارد ریال بود، خاطرنشان کرد: این شهرستان دارای 160 واحد مرغداری گوشتی فعال، 11 واحد مرغ مادر گوشتی، دو واحد جوجه کشی و یک واحد تخمگذار است.
وی یادآور شد: اخذ مجوز و ثبت اطلاعات جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای تمامی مرغداران ضروری است و مرغداران با مراجعه به تعاونی شهرستان، نسبت به ثبت اطلاعات در سامانههای ملی و دریافت مجوز برای جوجه ریزی اقدام میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید