Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نکا خبر داد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نکا از تولید 14 هزار و 200 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

جوجه ریزی 7.3 میلیون قطعه ای در نکا/ تولید 14 هزار تن گوشت سفید

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سعید صمدی زرینی با اشاره به جوجه ریزی 7 میلیون و 349 هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری شهرستان نکا از ابتدای امسال تاکنون، اظهار کرد: با صدور 454 فقره مجوز جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری فعال این شهرستان در 8 ماه امسال، 14 هزار و 200 تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی با بیان اینکه این شهرستان دارای 185 واحد مرغداری مجاز فعال است، تصریح کرد: برای مدیریت تولید مرغ، سامانه سماصط طراحی شد و مرغداران در ابتدای جوجه ریزی باید وارد این سامانه شوند و روند جوجه ریزی خود را به ‌صورت کامل در این سامانه ثبت کنند.

به گفته سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نکا، این سامانه از بروز مشکلات بسیاری در بازار مرغ جلوگیری می ‌کند و باعث تنظیم بازار مرغ می‌ شود.

وی در پایان گفت: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید