معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:
جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت سفید
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مهرماه امسال خبر داد.
![جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت سفید](http://static3.iana.ir/thumbnail/oZL1gMNGQzEi/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wqXUEmCOONrze9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoQ5ArodLxJtcXh1UFTeD3pA,,/%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87+%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C.jpg)
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان مازندران در سامانه سماصط، اظهار کرد: مهرماه امسال 11 میلیون و 944 هزار و 650 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی مازندران انجام شد.
وی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 42 میلیون و 585 هزار و 211 قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 28 میلیون و 724 هزار و 290 قطعه اعلام کرد.
احمدی حاجی تصریح کرد: 2 میلیون و 822 هزار و 625 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در مهر ماه امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 208 هزار و 930 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 177 هزار و 635 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 735 هزار و 460 قطعه از نژاد کاب بود.
وی با اشاره به جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار و 650 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی 138 هزار و 870 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در مهرماه امسال پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، 21 هزار و 990 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
دیدگاه تان را بنویسید