Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن:

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 374 تن گوشت قرمز به ارزش 63 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

374 تن گوشت قرمز در تنکابن تولید شد/ ارزش اقتصادی 63 میلیاردی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، عبداله غلامپور اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، شهریورماه امسال 374 تن گوشت قرمز در شهرستان تنکابن تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز را 63 میلیارد و 865 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این مقدار گوشت از 9 هزار و 536 راس دام شامل 6 هزار و 682 راس گوسفند زنده با وزن لاشه 134 تن، یک هزار و 798 راس بز و بزغاله با وزن لاشه 29 تن و یک هزار و 56 راس گاو و گوساله با وزن لاشه 211 تن تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن تصریح کرد:  این شهرستان دارای 80 هزار و 600 راس دام سبک و 36 هزارو 900 راس دام سنگین است.

وی با اشاره به نقش و حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری این شهرستان و اطلاع رسانی و ارائه توصیه های فنی به دامداران و تولیدکنندگان گفت: در این راستا مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پرواربندی بره و گوساله که موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه می شود به دامداران ارایه شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید