Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید 26 هزار تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداری های این شهرستان خبر داد.

تولید 26 هزار تن گوشت مرغ در نکا

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سیدشبر موسوی با بیان اینکه شهرستان نکا دارای 205 واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: تاکنون 26 هزار تن مرغ گرم آماده طبخ با جوجه ریزی 2 میلیون و 970 هزار قطعه ای در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ‌ثبت اطلاعات هستند.

موسوی با اشاره به اینکه با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر، مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می شود، افزود: فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب مرغ بر روی بسته بندی کشتارگاه‌ها الزامی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید