Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 410 تن قارچ خوراکی در 40 واحد پرورش این شهرستان خبر داد

تولید410 تن قارچ خوراکی در آمل

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید حسین اسلامی با بیان اینکه  شهرستان آمل دارای 40 واحد نیمه صنعتی و خانگی پرورش قارچ خوارکی به مساحت 33 هزار متر مربع و اشتغال 50 نفر است، افزود: امسال 410 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید شد که نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش دارد.

وی ادامه داد: آموزش به افرادی که علاقه فراوانی به پرورش این نوع محصول دارند ضمن ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه به قارچ خوراکی می تواند موجب تولید پایدار و اشتغالزایی شود.  

اسلامی با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، گفت: مصرف کنندگان، قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید