مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین :

آغاز پایش کلزا در سطح 5780 هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

آغاز پایش کلزا در  سطح 5780 هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پایش محصول کلزا در سطح 5780 هکتار از مزارع کشاورزی این استان آغاز شده است .

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین تورج بنیادی با اعلام این خبر افزود : این میزان کلزا توسط 1130 بهره بردار این محصول ؛ درمزارع کشاورزی کشت شده است .

وی اظهار کرد : در حال حاضر در سطح 4100 هکتار از اراضی کلزا برای علفهای هرز نازک برگ و پهن برگ عملیات سمپاشی انجام شده است .

بنیادی اضافه کرد : همچنین در سطح 2027 هکتار از مزارع کشاورزی هم برای آفت شته مومی مبارزه انجام شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : در سال زراعی جاری قیمت خرید تضمینی کلزا به ازای هر کیلو گرم 46هزار و 602 ریال از سوی دولت تعیین شده است .

این مقام مسئول پیش بینی کرد :  بیش از 11000 تن دانه کلزا از مزارع استان برداشت شود.

بنیادی تصریح کرد : با توجه به آغاز فصل رشد رویشی کلزا در سطح استان به کشاورزان استان توصه می شود : با مشاوره کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها و مراکز جهاد کشاورزی تابعه نسبت به آبیاری بموقع ، مصرف کودهای سرک اول در مرحله رشد رویشی و کود سرک دوم در مرحله تشکیل غنچه کامل که تاثیر زیادی در افزایش عملکرد و تولید دارد اقدام کنند.

وی همچنین خاطر نشان ساخت : با توجه به فراهم شدن شرایط شیوع آفات کلزا توصیه می شود : کشاورزان عزیز با پایش مزارع خود در صورت وجود آفت شته و کنترل و مبارزه بموقع علف های هرز در سطح مزارع خود اقدام کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید