رییس سازمان جهادکشاورزی قزوین:

ذخیره سازی کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی در بهترین حالت ممکن است

ذخیره سازی کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی در بهترین حالت ممکن است

رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: ذخیره سازی کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی در استان در بهترین حالت ممکن است و از این لحاظ هیچ گونه نگرانی وجود ندارد .

به گزارش خبرنگار ایانا استان قزوین، فاطمه خمسه در بازدید از  انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام استان که قبادی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری و زکی زاده مدیر کل اقتصادی استانداری نیز حضور داشت افزود: با توجه به اینکه استان قزوین قطب دامداری کشور  است نهاده های دامی به میزان کافی در استان ذخیره شود .

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد : چون قزوین استان حساسی در  زمینه  تولید گوشت سفید ، قرمز و شیر است ، ضروری است تا تدابیر لازم در جهت حفظ و ذخیره سازی نهاده های استراتژیک انجام داد .

 وی در رابطه با تأثیر افزایش قیمت بنزین بر بخش کشاورزی اظهار داشت :عمده مصرف سوخت در بخش‌های ماشین‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، دام، طیور و آبزی‌پروری از سوخت گازوئیل استفاده می‌شود.

خمسه  افزود: نیازهای سوختی بخش کشاورزی منشأ گازوئیل دارد که قیمت آن ثابت خواهد ماند بنابراین تغییرات قیمت بنزین تأثیر مستقیم چندانی در هزینه تولید و حمل‌ونقل محصولات کشاورزی ندارد.

وی اظهار داشت: مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها و تشکل های بخش کشاورزی موظفند افزایش احتمالی قیمت خدمات ارائه شده به بهره برداران  این بخش را رصد کرده و موارد افزایش قیمت ها را سریعا گزارش  دهند .

خمسه از بهره برداران بخش کشاورزی  نیز خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و افزایش قیمت  موارد را به دستگاههای نظارتی اطلاع دهند . 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید