مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
۲۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید دو هزار و ۵۱۷ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان طی مهرماه امسال خبر داد.
![۲۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد](http://static1.iana.ir/thumbnail/vQAxk7BOCtWc/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wiei5rGk4Wxye9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoPlo_90RJEM5IykC0FDV9AQ,,/IMG_8838.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در قزوین، محمد میربابایی بیان کرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که دو هزار و ۳۴۲ تن بوده 7.4 درصد رشد داشته است.
وی پیشبینی کرد: تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
وی یادآور شد: این میزان گوشت از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.
به گفته وی؛ ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهرهبردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.
وی یادآور شد: با در دسترس بودن نهادههای کافی و رفع کمبود نقدینگی پیشبینی میشود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت.
دیدگاه تان را بنویسید