برگزاری کارگاه آموزشی طبخ و مصرف آبزیان در استان قزوین
همزمان با گرامیداشت هفته زن کارگاه آموزشی طبخ و مصرف آبزیان در استان قزوین برگزار شد.
![برگزاری کارگاه آموزشی طبخ و مصرف آبزیان در استان قزوین](http://static1.iana.ir/thumbnail/iPnfCYMvExmb/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6GaFHxrtH1WWtyw6m69surmDcsjdxnl6wg-nTbRDrhPCe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzokB11TtdGa7lAHdYzHQFKeA,,/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87+%D8%B4%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین این کارگاه آموزشی با حضور علیخانی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری و مشاوران امور بانوان دستگاههای اجرایی استان و همچنین بانوان شاغل سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
گفتنی است؛ در این دوره آموزشی در خصوص ارتقای سطح مصرف آبزیان در سبد خانواده و روشهای گوناگون طبخ آبزیان مطالبی ارائه شد.
دیدگاه تان را بنویسید