رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

برنامه‌های شاخص کشاورزی قزوین با تعیین متولی عملیاتی خواهند شد

برنامه‌های شاخص کشاورزی قزوین با تعیین متولی عملیاتی خواهند شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برنامه های شاخص بخش کشاورزی این استان با متولی و تعیین یک مدیر پروژه پیگیری خواهند شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، رضا افلاطونی روز یکشنبه در جمع میران پروژه‌های سازمان افزود: مدیران پروژه با بکارگیری از تمامی ظرفیت‌های مادی و معنوی باید در راستای تحقق برنامه‌های استان تلاش کنند.

وی تاکید کرد: دانش بنیان شدن موضوعات بخش کشاورزی استان قزوین باید در اولویت برنامه‌ها باشد تا مشکلات و موانع از پیش رو برداشته شود.

افلاطونی تاکید کرد: برای انتخاب مدیران از فرهیختگان و افراد مجرب سازمان جهاد کشاورزی استفاده خواهد شد تا با دانش افزایی و به کارگیری از امکانات بتوان به نحو مطلوب استفاده کرد.

این مسؤول بیان داشت: در حوزه باغبانی، زراعت، تولید بذر هیبرید سبزی و غیره باید از ظرفیت علوم به روز دنیا استفاده کرد، چراکه اگر از دانش به نحو مطلوب استفاده نکنیم، فرصت را از دست داده و حوزه‌های دیگر از آن بهره‌مند خواهند شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید