Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: مجموع پیاز بهاره تولیدی در این شهرستان تا پایان زمان برداشت آن، اواسط آبان ماه، به 28 هزار تن خواهد رسید.

تولید 28 هزار تن پیاز مرغوب در سپیدان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، مهدی نصیری با اشاره به اینکه کار برداشت پیاز در شهرستان سپیدان از اوایل مهر ماه آغاز شده است، تصریح کرد: 800 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به زراعت پیاز اختصاص داشته است.

این مقام مسئول با بیان اینکه هم اکنون متوسط عملکرد مزارع پیاز شهرستان سپیدان 35 تن در هر هکتار است، اظهار کرد: برخی از کشاورزان پیش رو این شهرستان بیشینه تولید 50 تن پیاز در هر هکتار را نیز ثبت کرده اند.

به گفته وی؛ بیش از 90 درصد سطح زیر کشت پیاز شهرستان سپیدان در بخش همایجان تمرکز یافته است که عمدتا ارقام محلی به روش بذری و به صورت نیمه مکانیزه کشت شده و به شکل کاملا مکانیزه برداشت و روانه بازار می شود.

 او افزود: محصول پیاز شهرستان سپیدان علاوه برکیفیت مطلوبی که برای تازه خوری و پخت دارد، از قدرت انبار مانی بسیار بالایی نیز برخوردار است؛ این محصول خارج از سردخانه قابلیت نگهداری پنج تا 6 ماه را در انبار داراست.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید