Iranian Agriculture News Agency

همزمان با فصل برداشت انگور؛

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: نخستین کارگاه تبدیل انگور مازاد بر مصرف به کشمش در این شهرستان با ظرفیت فرآوری 200 تن در سال راه اندازی شد.

نخستین کارگاه فرآوری انگور در بیضا شروع به کار کرد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، منصور امیریان با بیان اینکه پیش بینی می شود سالانه 70 تن کشمش به روش داربستی و سنتی در این واحد تولید شود، تصریح کرد: محصول تولیدی علاوه بر بازار های داخلی در بازار های کشور های پاکستان و افغانستان نیز خریدار دارد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه طرح مذکور در زمینی به مساحت پنچ هزار متر مربع احداث شده و زمینه اشتغال چهار نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است، اظهار کرد: این کارگاه با سرمایه گذاری بالغ بر پنج میلیارد ریالی تاسیس شده است.

امیریان ابراز کرد: بهترین زمان برداشت انگور شهرستان بیضا برای مصارف تازه خوری از تیر ماه است و برای تهیه کشمش از ابتدای شهریور ماه شروع می شود.

وی با تاکید بر اینکه میزان بالای قند در محصول انگور شهرستان بیضا یکی از مهم ترین صفات کیفی هست که از ویژگی های متمایز آن بشمار می آید، افزود: این شهرستان با 1550 هکتار تاکستان سالانه بیش از 18 هزار تن انگور تولید می کند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید