Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان از پیش بینی تولید 17 هزار تن محصول از تاکستان های دیم این شهرستان خبرداد.

برداشت انگور از تاکستان های دیم سپیدان آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، مهدی نصیری گفت: برداشت انگور از سطح 5000 هکتار از اوایل شهریورماه آغاز شده است و تا مهر ماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه ارقام انگور شهرستان سپیدان شامل عسکری، ریش بابا، شیرازی، رطبی و سیاه سمرقندی است، افزود: رقم عسکری زودرس ترین و سیاه رطبی از ارقام دیر رس انگور می باشند.

به گفته نصیری؛ ارقام مذکور علاوه بر تطابق و سازش پذیری با شرایط دیم، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماری ها، عملکرد مطلوب، طعم، مزه و بازارپسندی رضایت بخشی نیز برخوردار هستند.

او با بیان اینکه باغ های انگور شهرستان سپیدان دیم و در اراضی شیبدار احداث شده اند، تصریح کرد: محصول تولیدی از تاکستان های دیم این شهرستان، به دلیل استفاده از کودهای دامی و کمپوست و حداقل استفاده ازکودهای شیمیایی و سموم دفع آفات، در زمره محصولات سالم به شمار می آید.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان بیان کرد: هر ساله قریب به نیمی از محصول تاکستان های دیم این شهرستان به صورت تازه خوری و مابقی به صورت غوره و محصولات فرآوری شده از جمله مویز و شیره انگور روانه بازارهای مصرف می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید