Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت پیاز خوراکی در سطح 250 هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

آغاز برداشت پیاز از مزارع شهرستان کازرون

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، حمید رشیدی اظهار کرد: برداشت پیاز در این شهرستان از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اواسط تیر ماه ادامه دارد.

وی، متوسط برداشت پیاز در هر هکتار در شهرستان کازرون را 40 تن بیان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت بیش از 10 هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.

به گفته رشیدی، بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد:  ارقام  پیاز  کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان  به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید