بالغ بر 24 هزار تن کود اوره در مرودشت توزیع شد

بالغ بر 24 هزار تن کود اوره در مرودشت توزیع شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: توزیع 24 هزار و 500 تن کود شیمیایی اوره با بکار گیری نرم افزار مزرعه برکت در این شهرستان صورت گرفت.

کدخبر: 91620

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، عزیز رحیمی با بیان اینکه بیش از 90 درصد سهمیه تخصیصی به شهرستان توسط بهره برداران خریداری شده است، تصریح کرد: این میزان اوره  از ابتدای فصل کشت شتوی توسط بیش از 30 کارگزاری تعاونی های تولید و روستایی و بخش خصوصی تامین و توزیع شده است.

او با تاکید بر این که توزیع کود شیمایی صرفا از طریق سامانه مزرعه برکت انجام می‌شود، افزود: متقاضیان با مراجعه به سامانه و ثبت درخواست خرید فرم اطلاعات خود را بررسی و با ثبت اطلاعات نسبت به مراحل بعدی دریافت کود اقدام کنند.

به گفته رحیمی؛ شناسایی و ثبت اطلاعات سطح زیر کشت محصولات زراعی یا باغی افراد متقاضی در هر سال زراعی در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی پیش شرط بررسی تخصیص نهاده‌ها به افراد است.

این مقام مسئول اظهار کرد: بهره‌برداران در هنگام خرید، نوع کود، نام کارگزاری و میزان کود اختصاص یافته را بررسی کنند و در آخر با پرداخت از طریق درگاه اینترنتی فرایند خرید را تکمیل کنند.

رحیمی یادآور شد: بهترین و سریع‌ترین راه خرید کود اوره استفاده از گوشی تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی است و قرار گرفتن در صف یا لیست انتظار کافی نت، پست بانک و یا کارگزاری ها توصیه نمی‌شود.

او با بیان اینکه همه فرآیندهای این سامانه توسط سازمان جهاد کشاورزی استان فارس مورد تایید است، ابراز کرد: سامانه مذکور با هدف تسهیل و تسریع در تخصیص و توزیع شفاف، عادلانه و به موقع نهاده‌های کشاورزی از جمله کود اوره و برای خدمات رسانی به بهره‌برداران راه اندازی شده است.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، مشکلات خرید کود و نارضایتی برخی بهره‌برداران از توزیع کود را ناشی از عدم خرید به موقع کود و ترافیک خرید در ماه‌های پایانی سال عنوان کرد و افزود: با حجم تقاضای بالا، توزیع کود جواب گوی متقاضیان نیست و مشکلات ثانویه را در پی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید