مسمومیت باعث تلفات دام‌ها در استهبان فارس شد

مسمومیت باعث تلفات دام‌ها در استهبان فارس شد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان استهبان گفت: مسمومیت 91 راس دام سبک را در این شهرستان از بین برد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، محمد هادی محبوبی تصریح کرد: برابر اعلام نظر نهایی کارشناسان آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان فارس با توجه به نتیجه آزمایشات علت تلف شدن این گوسفند و بز ها مسمومیت با کود اوره بوده است.

این مقام مسئول ابراز کرد: این حادثه در منطقه دهویه رونیز از توابع شهرستان استهبان روی داده است و لاشه دام های تلف شده با دستور دادستان این شهرستان و با حضور نیروی انتظامی و شخص دامدار به صورت بهداشتی دفن و معدوم سازی شدند.

وی با بیان اینکه کود اوره از کودهای کشاورزی است که در صورت خوردن آن توسط دام موجب مسمومیت و مرگ و میر دام می شود، اظهار کرد: اطلاع رسانی به موقع کشاورزان هنگام کود پاشی مزارع با مواد شیمیایی، نقش موثری در عدم چرای دام در این مناطق و جلوگیری از مسمومیت دام دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید