Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از آغاز برداشت زعفران در این شهرستان خبرداد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال، 450 کیلوگرم زعفران از سطح 75 هکتاری برداشت شود که نسبت به سال گذشته افزایش 10 درصدی دارد.

برداشت زعفران از مزارع نی ریز آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه برداشت زعفران از نوزدهم آبان ماه آغاز شده است و به مدت 45 روز ادامه دارد، تصریح کرد: در این مدت زمینه ایجاد بیش از ۶هزار فرصت شغلی موقت در شهرستان فراهم می‌شود.

به گفته وی؛ عمده زعفران شهرستان نی ریز در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.

بصیری، به ضرورت تولید محصولات گواهی شده نیز گریزی زد و گفت: اولین پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلاینده های زعفران فارس در نی ریز برای مزرعه احمد خسروپور زعفران کار نمونه استانی در سطح پنج هکتار صادر شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید