Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از برداشت انگور در این شهرستان خبر داد و گفت: کوار با تولیدی سالانه بالغ بر 144 هزارتن قطب تولید این محصول در استان فارس است.

برداشت انگور از قطب تولید در فارس

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، عبدالرسول جوکار تصریح کرد: برداشت انگور از اوایل مردادماه شروع و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.

به گفته وی؛ عمده ارقام انگور شهرستان ریش بابا، رطبی، یاقوتی و عسکری است که بیش از ۶۰ درصد آن رقم ریش بابا تشکیل می دهد.

جوکار ابراز کرد: انگور شهرستان علاوه بر فروش در بازارهای داخلی بخش عمده ای از آن به دلیل کیفیت بالا به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، پاکستان و روسیه صادر می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار با اشاره به اینکه بخش اعظم انگور شهرستان کوار ریش بابا و رطبی است که جنبه تازه خوری دارد، افزود: فرآوری و تولید مویز ارزش افزوده این محصول را افزایش می دهد از این رو در دوسال اخیر بخش قابل توجهی از آن به کشمش و مویز تبدیل شده است.

وی ابراز کرد: انگور کوار علاوه بر بازار داخلی به بازار کشورهای عراق، حوزه خلیج فارس و پاکستان رسیده است.

مویز سرشار از مواد معدنی چون آهن، پتاسیم، کلسیم و "ویتامین های گروه ب"  و در سلامت استخوان ها بسیار مفید است. انگور دارای ارزش غذایی و در نتیجه اقتصادی بالایی است و تولید ، فرآوری و صادرات آن می تواند در راستای رسیدن به اهداف اقتصادی حائز اهمیت باشد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید