تولید 160 تن آلو بخارای دیم در باغهای نیریز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز از تولید 160 تن آلو بخارای دیم در 160 هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علیرضا بصیری با بیان اینکه زمان برداشت این محصول اواسط مرداد تا اواسط شهریور ماه بوده است، گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان شهرستان نی ریز در سطحی بالغ بر 170 هکتار است که 160 هکتار آن بارور است.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز تاکید کرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیز کاربرد دارد.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید