پیشبینی تولید 21 هزار تن پیاز در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 350 هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: پیشبینی میشود بیش از 21 هزار تن پیاز تولید شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت پیاز در شهرستان بیضا از اواخر تیرماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام زرد طلایی و سفید شیری و 30 درصد پیاز قرمز است.
این مقام مسئول افزود: به منظور کاهش دوره کشت و صرفه جویی در مصرف آب 35 درصد پیاز کشت شده در این شهرستان به روش نشایی انجام میشود.
وی ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی، آبیاری به روش نواری و بارانی، رعایت اصول صحیح کاشت و داشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مویدی گفت: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب زراعی و قابلیت صادرات این محصول از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه تعدادی از کشاورزان به دلیل بالا بودن عرضه پیاز نسبت به نیاز بازار در این فصل، اقدام به ذخیره این محصول می کنند، توضیح داد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها، هر مکان و مرکزی که کالا در آن نگهداری، وارد و یا خارج میشود باید در سامانه جامع انبارها به آدرسwww.nwms.ir ثبت شود.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید