آغاز برداشت خیار در ۲۵۰ هکتار از اراضی قیرو کارزین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از برداشت خیار سبز از سطح 250 هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.
![آغاز برداشت خیار در ۲۵۰ هکتار از اراضی قیرو کارزین](http://static2.iana.ir/thumbnail/20oieaejzeYn/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6woavl_NJ_9D0e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoj4FhE5OwHvtAHdYzHQFKeA,,/kiyar.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، محمد حیدری با بیان اینکه برداشت محصول خیار از اواخر فروردین آغاز شده و تا پایان خردادماه ادامه دارد، افزود: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیشبینی میشود بیش از پنج هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود.
وی خاطرنشان کرد: با هدف صرفهجویی در مصرف آب، آبیاری مزارع خیار بهصورت نواری انجام میشود که کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب را به همراه دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: از این میزان تولید بیش از ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و مابقی برای دیگر مصارف مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین یادآور شد: تولید این محصول در حوزه اشتغال و درآمدزایی این شهرستان نقش بسزایی داشته است.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید